onsdag 29 september 2010

chokladkakor

Får jag höra att Sahlin är den som fördrev de rödgröna i fördärvet en gång till, med hennes svala sätt och oförmåga att föra sig bland folk ordentligt (och den där jävla chokladbiten för extremt länge sen), tänker jag bittra till ordentligt! Inte för att det skulle vara fel, utan för att människor har så rätt.
Man väljer helt enkelt mannen som ser ut som en så kallad mysfarbror med sina hundögon och löften om låga skatter framför en kvinna som man tycker verkar lite "otäck och sval" som enda argument.
Det här är vad folk skulle vilja ha som statsminister ifall de fick välja: en lagom mysig jultomte. Strunta i ifall han refererar till svårt sjuka människor och kallar hela Sveriges befolkning "mentalt handikappad", så länge han GUD FÖRBJUDE inte köper en ynka chokladbit för skattepengar.
Personvalsapproachen har snart gått till den överdrift att vi istället för att välja statsminister utlyser skönhetstävlingar om saken.

Helt seriöst.


1 kommentar:

S.O.T. sa...

Isåfall kan de lägga ner nu direkt!

Men betänk, den notoriska "swimsuit"-tävlingen skulle traumatisera hela befolkningen! Och hur skulle talangtävlingen gå - vem som kan försätta en församling i sömn snabbas? Vem kan gå längst utan sin armanikostym utan att falla ihop av abstinens?