torsdag 3 mars 2011

way out west 2011 del 2

Nästa artist jag personligen skulle vilja dyker upp på Way out West 2011, är Jens Lekman.
Ja, herr Lekman, jag vet att du krånglade dig hela vägen till Göteborg förra året, men jag jobbade på (relativt) hårt då som volontär. För att inte krossa mitt hjärta i år igen, kanske du kunde tänka dig dyka upp nu också? Det räcker med en liten kort spelning. Kanske är jag kär i dig. Du fångade mig med Do you Remember the Riots och sen gick det bara åt det hållet.




PS. Ville kolla vad jag egentligen missade under kravallerna i Göteborg, så jag googlade "riots in Gothenburg" på bildsök. Det dök upp en bild på en liten tjej som hade gjort en staty av Jesus i ballonger, och det var väl i princip det.

3 kommentarer:

- sa...

Mitt första bidrag till vem jag vill se på Way Out West: Conor Oberst & The Mystic Valley Band. Nej, för Ema räcker det inte med Bright Eyes två (ja, du läste rätt: t-v-å) gånger under ett år, hon vill ha Conor Oberst & det mystiska bandet med Taylor Hollingsworth & andra musikivriga män. Dom ska spela "Spoiled" & mr Oberst ska ha en himla onödigt stor hatt som skyddar mot den svenska sommaren.
Ungefär såhär: http://www.youtube.com/watch?v=7ptFMZfzxV8 fast minus den snuskige "komikern"...

S.O.T. sa...

Känns som jag missat något när jag inte lyssnat på Conor Oberst förrän nu - fastnade för Milk Thistle i veckan när jag pluggade och förundras över att Spotify inte hackar för att jag lyssnar sönder den.
...vi får helt enkelt skapa en namninsamling för att få de band vi vill till way out west och charma arrangörerna lite extra...

- sa...

Åh, vad glad jag blir över att du gillar Oberst. Hans ballader är nog det bästa som hänt mig.
Ja, om charmen inte funkar har jag några skräckinjagande släktingar vi kan få hjälp av...