torsdag 17 mars 2011

disturbia ungefär

Vissa dagar är sådana att man bara går runt och stör sig så förbannat på allt som sker. På alla falska vårtecken, på skon vars dragkedja håller på att gå av, på alla som kritiserar ens val att dricka vitamin well (ja, jag VET att det är svag saft som inte får mig att bli snyggare och smartare och så vidare. det smakar gott. som glass i flytande form. och dessutom älskar jag placeboeffekten man får av den.), på alla lektioner som förefaller sig onödiga och på en själv för att man går dit trots att man med all säkerhet har tusen bättre saker för sig, på alla facebookgrupper á la: "vi som älskar att mysa" eller "vi som älskar att duscha länge".

Idag är en sådan dag. Idag försvinner dock snart och blir till imorgon, eller snarare blir imorgon idag, och då beger jag mig söderut i landet. Då blir jag även en mycket bättre människa som inte stör sig på saker och ting, för jag tillåter mig bara att störa mig på många saker under en begränsad tid, gärna ostört.


(inatt drömde jag förresten att jag hade en hamster som jag hällde tacos på. jag mådde dåligt över detta hela natten tills jag vaknade och insåg att jag inte ägt en hamster på mycket länge, och att jag faktiskt aldrig hällde tacos på henne. jag har sällan blivit så lättad av att vakna ur en dröm.)

1 kommentar:

- sa...

jag tror på allt Vitamin Well lovar, känner mig på sätt & vis religiös.